fbpx

Η πρώτη γνωριμία της κυρίας Ζωή Πανταζή με τα καταστήματα Green Family – το Ελληνικόν προέκυψε πολύ απλά, ως πελάτισσα. «Πάντα είχα μια ιδιαίτερη προτίμηση στην υγιεινή διατροφή και στα θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα της ζωής» εξηγεί. «Ήμουν πάντα πολύ προσεκτική ως καταναλώτρια και προσπαθούσα να επιλέγω με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα που αγοράζω. Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι ένας κλάδος που δείχνει μια τάση αυξητική αφού πολλοί καταναλωτές πλέον έχουν ως προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους».

Green Family - το Ελληνικόν ΛάρισαΗ άρτια εξυπηρέτηση αλλά και η γνώση των εργαζομένων γύρω από τα προϊόντα που η εταιρεία εμπορευόταν κέρδισε αμέσως την προσοχή της. Έχοντας η ίδια εμπειρία από την εργασία της ως υπάλληλος σε φαρμακείο τα τελευταία 5 χρόνια μπορούσε να εκτιμήσει το περιβάλλον στα καταστήματα της Green Family – το Ελληνικόν που είχε επισκεφθεί στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ξάνθη. Η ανάπτυξη των σημείων πώλησης εξάλλου ήταν και η απόδειξη της ανοδικής πορείας της εταιρείας. Και ποιο ήταν το επόμενο βήμα; «Όσο προχωρούσαν οι συζητήσεις με τον κύριο Πανταλέων για να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας για το άνοιγμα του καταστήματος της Λάρισας τόσο περισσότερο έβλεπα και άλλα στοιχεία της εταιρείας που σε πρώτη φάση ένας απλός καταναλωτής δεν μπορεί να διακρίνει».

Πώς αξιολογείτε τη δυναμική των βιολογικών προϊόντων στην ελληνική αγορά;

Νομίζω ότι όπως σε όλους τους κλάδους της οικονομίας έτσι και στην αγορά των τροφίμων η κρίση άφησε το αποτύπωμά της. Παρόλα αυτά όμως παρατηρούμε ότι ο καταναλωτής πλέον είναι περισσότερο ενημερωμένος από ποτέ, προσέχει αυτό που θα βάλει στο σπίτι του και παρόλη την κρίση που μαστίζει την οικονομία μας, βλέπουμε ναι μεν μια μικρή βελτίωση, αλλά με τάσεις περεταίρω ανάπτυξης στην αγορά των βιολογικών προϊόντων. Οι τάσεις τόσο στην διεθνή όσο και στην Ελληνική αγορά δείχνουν ότι τα βιολογικά προϊόντα κερδίζουν σημαντικό έδαφος.

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία και την υποστήριξη που λαμβάνετε από την αρχή έως σήμερα;

Η συνεργασία είναι σε υψηλό επίπεδο και με σεβασμό στην δουλειά μας και στην συμμετοχή μας στην ενδυνάμωση του brand Green Family. Η υποστήριξη της μαμάς εταιρείας, εκτός από την κερδοφορία του καταστήματος που εξασφαλίζει στα μέλη της, είναι πιο σημαντική σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος. Από τα θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, μέχρι την παροχή τεχνογνωσίας και γνώσεων. Η εταιρεία αν και στη Θεσσαλονίκη, παρέχει εκπαιδευτικά online σεμινάρια σε όλους τους συνεργάτες της είτε αυτοί είναι υπάλληλοι είτε franchisee σε εξειδικευμένα θέματα από την εξυπηρέτηση των πελατών μέχρι και σε θέματα εξειδικευμένων προϊόντων. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης όλων όσων συμμετέχουν στο δίκτυο της αλυσίδας εξασφαλίζοντας την ίδια ενημέρωση απέναντι σε όλους, καθώς η εταιρεία φροντίζει να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά απέναντι σε πολλά φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Και ποια τα πλεονεκτήματα;

Η συνεργασία με την Green Family δίνει πολλά πλεονεκτήματα, τόσο σε χρηματοοικονομικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Είναι μια εταιρεία που νοιάζεται για την πορεία του καταστήματος των συνεργατών της και με συνεχή καθοδήγηση προσπαθεί να βελτιώσει την απόδοση του. Η εταιρεία είναι δίπλα μας σε όλα τα επίπεδα δράσης. Παρέχει στον επενδυτή τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι συμμετέχει σε ένα δίκτυο που θα είναι δίπλα του και δεν θέλει μόνο να πάρει τα χρήματα του και στην συνέχεια να τον αφήσει αβοήθητο. Για εμάς πλέον είναι μεγάλη ευθύνη να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των πελατών μας και να εκπροσωπούμε με επιτυχία την Green Family – το Ελληνικόν στην Λάρισα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας