fbpx

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Θεόδωρος Πανταλέων, Διευθύνων Σύμβουλος της GREEN FAMILY – το Ελληνικόν στην ΕΤ3

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ FRANCHISEE

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ GREEN FAMILY

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Η πρώτη επιλογή στα βιολογικά…

Με ανοδικό κύκλο εργασιών από το πρώτο έτος ίδρυσής της μέχρι και σήμερα η Green Family -το Ελληνικόν έχει θέσει ως κεντρικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και την παρουσία της σε νέες αγορές διαχέοντας σε αυτές τη φιλοσοφία και τις αρχές της. Συνδυάζοντας την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την ποικιλία και την ιδανική σχέση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η πρόταση franchise του δικτύου έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση.

Η στροφή των καταναλωτών στα βιολογικά προϊόντα παρουσιάζει συνεχώς εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η εταιρεία επενδύει στην τάση αυτή και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια επιχειρηματική πορεία, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο franchise ολοκληρωμένο και αποδοτικό.

Πλεονεκτήματα με ουσία

Κάποιες από τις βασικότερες ασφαλιστικές δικλείδες της υποστήριξης του δικτύου είναι η μεγάλη ποικιλία και η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, οι συνεχείς έλεγχοι, οι πιστοποιημένες πρακτικές διασφάλισης ολικής ποιότητας, καθώς και το μοντέλο του καταστήματος.

Προτεραιότητα η εξυπηρέτηση

Η αγοραστική εμπειρία στα Green Family – το Ελληνικόν ολοκληρώνεται με την ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, η οποία είναι πάντα  ένα σημαντικό κριτήριο της καταναλωτικής απόφασης.  Κάθε κατάστημα περιλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό που είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει τον πελάτη σε νέα προϊόντα, νέες λύσεις, νέες εμπειρίες διατροφής.

Το προσωπικό των καταστημάτων γνωρίζει κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά και βοηθάει τον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει και αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Σε αυτό το γεγονός στηρίζονται οι στοχευμένες πωλήσεις που πραγματοποιούνται και οδηγούν σε πιστότητα και μεγιστοποίηση του value for money.

Παράλληλα, όλα τα προϊόντα είναι κατανεμημένα σε θεματικές «γωνίες», διευκολύνοντας τους πελάτες και ταυτόχρονα ενισχύοντας τις συνδυασμένες πωλήσεις, μέσα από την ορθή προβολή και τοποθέτησή τους.

Ένα δυναμικό όνομα στο χώρο

Κάθε κατάστημα του δικτύου ξεκινάει από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του με το ισχυρό πλεονέκτημα του αναγνωρίσιμου brand name με την πιστότητα  των πελατών και την επαναληψιμότητα των αγορών τους. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων με τη σφραγίδα της πολύχρονης εμπειρίας της Green Family – To Ελληνικόν αποτελεί συνώνυμο των βιολογικών ειδών . Ο καταναλωτής, όντας πλέον περισσότερο εκπαιδευμένος, εκτιμά και προτιμά τα ποιοτικά προϊόντα – επώνυμα προϊόντα στο πλαίσιο των διατροφικών συνηθειών του.

Ο μελλοντικός συνεργάτης της Green Family – το Ελληνικόν θα λάβει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και θα μπει σε μια μεγάλη οικογένεια που παρέχει στα μέλη του δικτύου της αδιάλειπτη υποστήριξη, βασικές αρχές που στηρίζουν την επιτυχία των καταστημάτων.

Σήμερα, με 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ξάνθη, η αλυσίδα αποτελεί εγγύηση για τον καταναλωτή αλλά και για τους franchisees. Οι συνεργάτες της Green Family – το Ελληνικόν απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τη συνεχή στήριξη και το σεβασμό της εταιρείας, συμμετέχοντας ενεργά στην ενδυνάμωση του brand.

Ο franchisee που θα συνεργαστεί με την μεγάλη αλυσίδα βιολογικών θα έχει μεταξύ άλλων και τα παρακάτω προνόμια που προσφέρει η Green Family – το Ελληνικόν:

  • Το ισχυρό brand name
  • Tην πολυετή πείρα
  • Την οργάνωση
  • Το αποτελεσματικό marketing
  • Την υψηλή κερδοφορία
  • Τη διαφοροποίηση

 

Επικοινωνήστε μαζί μας